Autófinanszírozás. Jól sejtem, hogy megéri nekem?
Van jelenlen egy 1.5 milliós autóm, de le szeretném cserélni egy ugyanilyen értékű autóra. Kérdésem a következőre irányulna: találtam egy számomra megfelelő "új" autót, szintén 1.5 millióért, viszont az autót 400.000 Ft-ért elhozhatnám 60 hónapig havi 30.000e Ft-os törlesztővel. Nekem kényelmesebb lenne elhozni az adott gépjárművet 400e Ft-ért és havi 30e-t fizetni 5 éven át, mivel akkor nem nulláznám ki magam anyagilag teljesen, hanem lenne ~1M Ft "megtakarításom", amihez bármikor nyúlhatok. Valóban megérné így nekem a dolog?
Köszönöm a válaszokat!
Ne haragudj az ekezetek hianyaert!
Itt igazabol szerintem az a kerdes,neked mit monda az eszed. Nem tudjuk mi megmondani,hogy neked jobb ,ha most marad 1 milliod de 5even at30-at perkalnod kell...azt Te is tudod,hogy penzugyileg a hitelnel jossz ki rosszabbul. En szemelyszerint biztos,hogy nem a banki utata valasztanam. Ha van lehetoseg a banki szferat el kell felejteni, mert abbol csak egy fél nyerhet es az nem Te leszel!!
Ha a kerdesed arra a reszlegre iranyul,hogy 5ev alatt 1millio forintbol ossze lehet-e sporolni annyit, hogy pluszban gyere ki..hat szerintem nehezen! Biztos lesznek itt nalam okosabbak, de a megtakaritasok sokkal tobb idore szolnak,mint 5ev. Ennyi ido utan minuszosan vehetned ki a penzed! Van olyan is , ahol ez nem igaz,de ott meg nem jon ossze annyi hozam 5ev alatt hogy pluszosan gyere ki!
De ezt csak te tudhatod,milyen anyagi helyzetben vagy mennyit keresel,mennyire biztos a melod stb.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!