Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Junior kártyám 24éves...

OTP Junior kártyám 24éves koromig él, azután?

Figyelt kérdés
Magától megszűnik? Átraknak egy "Nem juniorra"? Nem tudom, aki tudja, ossza meg, mert nem akarok maradni az OTP-nél, és hogy kell e intézni majd valamit vagy sem. köszönöm
2010. ápr. 26. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó a feltételezésed "Átraknak egy "Nem juniorra"

Nekem is így volt.

2010. ápr. 26. 18:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 26. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Most 2 hónapja csináltattam és van valami 27 éves korig hosszíbbítás, akkor is ugyanazok adíjmentességek vonatkoznak csak más a neve.
2010. szept. 3. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia, köszi, és az számít, hogy már nem járok suliba? tehát dolgozom. vagy attól függetlenül is meg lehet hosszabítani?
2010. szept. 4. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is Junior kártyám van. Nemsokkal a 24-dik szülinapom előtt kaptam egy levelet hogy majd amikor lejár automatikusan küldik az új kártyát.

Ahogy itt olvastam akkor 26-dik életév betöltésének a napjáig jó.

2010. okt. 18. 15:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. okt. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!