Németország, tartozás?
2013-ban Németországban vettem egy telefont, 2 éves hűségnyilatkozattal, részletfizetéssel, havi törlesztéssel amit a németorszagi bankszamlamrol vontak. 6 hónapig fizettem, miutàn váratlan okok miatt haza kellett koltoznom, es az ugy ennyiben maradt!
Azota sem jott a szamlamra penz es a kartyam is megszunt mar. Levelet magyarorszagi cimre nem kaptam a tartozassal kapcsolatban, de nyilvan ados vagyok. A napokban kijottem ujra dolgozni, magyar cegtol, mas munka korbe es itteni bejelentett lakcimem sincsen. A fizetesemet egy otthoni deviza szamlara fogom megkapni (ha megkapom) az adoszamom pedig valtozatlan itt nemetben. A kerdesem az lenne, hogy kell-e aggodnom amiatt hogy esetleg leemelnek a szamlamrol?
Nincs kinti bejelentett lakcímed???? Apukám,ez a legnagyobb őrültség amit csinálhatsz! Azonnal jelentkezz be, megbüntetnek érte,ha ott laksz de nem vagy bejelentve.
Az adósság meg előbb,utóbb előjön és levonják. Csak kérdés,hogy mennyire fog addig felhalmozódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!