A veterás tartozasombol lehetnek komolyabb problémák?
A veterán volt 835 Ft tartozasom. Nem adtam el semmit, viszont a hirdetett termékeim automatikusan újra hirdetésre kerültek. Az e-maileimet ritkán nézem. Legutóbb viszont a tartozásom rendezedrol kaptam felszólítást, miben ez áll :
Tájékoztatjuk, hogy követelésbehajtó partnerünk adminisztrációs díjat, számít fel, így ebben az esetben jelentősen megnövelt összeget kell befizetnie részükre.
Adminisztrációs díj a behajtási eljárás megindításáról szóló e-mail értesítéskor 1300Ft+ÁFA; a jogi eljárás előtti postai levélben történő felszólításkor további 2900Ft+ÁFA, összesen 4200Ft+ÁFA. Az említett díjakat követelésbehajtó partnerünk állapítja meg, így ezekre az összegekre nincs ráhatásunk.
Ez esetben a vég összeg amit fizetnem kell,mennyi lenne pontosan? Lehet ebből komolyabb problémám?
A vatera egy akkora sz..rrágó cég lett.
Én KB 1500 forintért adtam el ott cuccot, és kiszámláztak nekem 2700 forintot.
Aki tudja kerülje el messzire a vaterát!
#1 : köszi a választ :)
#2: és te rögtön befizetted? Én ezer éve nem néztem az oldalt, gondoltam most felnezek rá. Nem engedett belépni, mondom kössz tesó, akkor majd e-mailen át <.< és ott meg olvastam az imént kiírt szöveget... De jó. Meglepetés! :>
#2-es!
És milyen kiemelések voltak rajta?!
900ft lett volna a jutalék...
Kérdezőnek:
vaterás egyenleget nem hagyunk nullán, főleg ha el szeretnénk adni, rendszeresen töltjük!
Vatera 100 ft-os tartozásodból is 10 000-et csinálni.
1500Ft-nak 90Ft a jutaléka,ha eladás történt...ha kiemelések voltak akkor lehet több.
A 835Ft-nál több termék és többször indult...A feltöltési díjat kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!