Medicina egészségpénztári tartozást be kell fizetni, ha évek óta nem is használtuk a kártyát? Meg akarom szüntetni a szerződést.
Engem is érdekelne, hogy mit tudnak csinálni azon túl, hogy megszüntetik a tagságot.
Rajtam is 52 forintot kérnek számon.
Sziasztok!
Én is ugyanígy jártam. Tegnapelőtt kaptam meg a levelet, hogy 52.500 Ft tartozásom van. 4 hónapig voltam a cégnél, mindössze egy utalás történt a számlára.
2013-bán volt ez.
Ti jutottak valamire? Mi ez az SZJA előleg meg EHO????
Sziasztok! Én a hétfőn kaptam ilyen levelet. 52.500 Ft-ról Egyszerűen felháborító, hogy ezt megcsinálják.
Tegnap óta próbálom őket telefonon elérni, de semmi ..csak zene. E-mail-re se válaszolnak.
Ha megtudtok valami infót erről, akkor jelezettek.
Sziasztok!
Én is kaptam ilyen levelet, ugyanez a történet, 2012-ben kiléptem a cégtől, ott a munkaügyesek azt mondták, hogy semmi dolgom a kártyával, magától megszűnik majd. Én azért személyesen bementem akkor egy K&H Bankba és megszűntettem a kártyát. És most itt a levél, ugyanaz a szöveg és ugyanaz az összeg, 52500 ft tartozás.
Már a volt főnökömet is felhívtam ez miatt, ő is azt mondta, hogy nem követelhetnek egy forintot sem.
Mégis idegesít a dolog, főleg, hogy bírósággal (és annak költségeivel) fenyegetnek a levélben.
Kérlek, ha megtudtok valamit, írjatok!
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!