Melyik banknál érdemes számlát nyitni kizárólag internetes vásárlásra?
Nem nagyon vagyok otthon ezekben a dolgokban. PayPal számlát szeretnék nyitni. De szügségem lenne hozzá egy olyan számlára amivel fel tudnám tölteni...
Voltam az OTP-nél de olyan árakat mondtak hogy azthittem leesik az állam. Én KP-ben kapom a fizetésemet. Tehát nem utalnak.
Olyan számlára lenne szügségem amit ha KP-vel feltöltök ne kelljen havi 3000Ft-ot fizetnem a semmiért. Melyik banknál érdemes érdeklődni?
Az utalás OTP-nél 0,3%. Ott sincs ingyen. Szóval "nyersz" 0,1%-ot. Azaz ha csak az 599Ft-os OTP-s számlavezetést nézem, akkor kb 600eFt-tól éri meg az OTP. Mellesleg a legnagyobb baromság utalni Paypalra. Kártyás megoldással SOKKAL jobban jössz ki, mint a Paypalon váltogatással.A gyorsaságról nem is beszélve. A fölöslegesen Paypalon tartott pénztől pláne.
Amúgy OTP NET számlám van, ha nem kellene egyéb kötődés miatt az OTP-nél lennem, akkor erősen gondolkodnék ezen a Gránit Bankos számlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!