Bankfioki penztarbol szeretnék keszpenzt felvenni, de nem tudom, hogy csak ott tudom felvenni, amelyik bankhoz tartozom? Vagy mashol is lehet?
Szerintem csak ott tudod felvenni, amelyik bankhoz tartozol.
Példa. Amennyiben OTP-s vagy mi keresnivalód van a CIB bankban?! Elvileg nem is láthatnák a számládat.
Ha OTP-s vagy, akkor az ország összes OTP fiókjában felveheted, mint ahogy bármilyen más ügyet is intézhetsz, nem számít, hogy hol nyitottad a számlát korábban vagy általában melyik fiókba jársz.
De a K&H, Raiffeisen, takarékszövetkezetek, stb... fiókjaiba hiába mész, ott nem vagy ügyfél.
Egymástól függetlenek a bankok.
Igen,en is erre gondoltam,hogy csak oda mehetek keszpenzt felvenni,amelyik bankhoz tartozom.
Koszonom,mennek a zoldek:)
Na, én voltam az első, és a választ úgy értettem, hogy a bankod bármelyik magyarországi fiókjában vehetsz fel készpénzt, nem csak abban, ahol a számlát nyitottad.
Az fel se merült bennem hogy pl- OTP-sként esetleg a K&H-ban vagy a Raiffeisennél akarnál pénzt felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!