Most akkor melyik kód amit cibb kártya pénz levételnél autómatába használni tudok?
Figyelt kérdés
Nemrég kellett új bankkártyát csináltatni, mert olvashatattlanná vált. Küldték is evélbe, pin meg aktiváló kódot meg minden nyavaját.. Ami a levélen volt kód szürkés papiron, azzal boltokba tudok fizetni kártya olvasón beütve. Viszont néztem automatába azzal a kóddal, nem fogadta el. Akkor a régi kód a jó, vagy most mivan?2016. szept. 16. 11:43
1/4 anonim válasza:
A kódot nem fogadta el vagy készpénzt nem tudtál felvenni? Mert ha utóbbi, akkor lehet, hogy egyszerűen csak alacsonyra van beállítva a készpénzfelvételi limited.
És igen, ami a szürke papíron van kód, azt kell beütni az automatánál is.
2/4 A kérdező kommentje:
hmm... Hát azt próbáltam, de nem engedte, kiadta a kártyát a képernyője meg visszaállt rendesre. Nem ehet hogy pin kódot kell váltani?
2016. szept. 16. 14:22
3/4 anonim válasza:
Megpróbáltad többször is? Nem, nem kell kódot váltani. Nem lehet, hogy megszokásból a régit ütötted be?
Próbáld meg még egyszer, olyankor, amikor a bankfiók is nyitva van, s ha akkor sem jó az automatánál, akkor menj be az ügyintézőhöz és jelezd neki - bár elvileg működnie kéne, ha már használtad boltban.
4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg az a kód volt.. Nem is tudom, talán azért nem ment mert akkor még nem aktiváltam a kártyát mikor új volt
2016. szept. 17. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!