Lehetséges, hogy az otp kártyára nem érkezne meg a pénz?
Pár hónapja csináltattam az otp-nél bankkártyát, mert a jövőben erre fog érkezni a fizetésem. De én nem tudok rajta elmenni, mert nem értem havonta mennyit fognak le. Csak internet hozzáférést kértem plusz a kezelési költség van. Ez körülbelül 500-600ft körül van havonta. Raktam rá pár ezret, hogy mig a fizetés nem érkezik rá ne legyen minuszban (ez kb 2 hónapja volt). Ma néztem az interneten a bankszámlát és az van irva, hogy -1500ft. És utaltak nekem pénzt tegnap, de nem is érkezett meg.
Lehet, hogy a bankszámlámra nem érkezik meg a pénz? Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Mit lehet ilyenkor tenni?
Válaszokat előre is köszönöm!
De mikor magam raktam rá pénzt (hogy ne legyen minuszban) azt sem mutatja ki az internet.
Köszönöm a válaszod.
Arra figyelj, hogy a NET számlához alapból két számla tartozik: a virtuális webKártyáé és a "rendes főszámláé". Lehet, hogy az egyik nincs bevonva a számlakörbe, bár ez a főszámlánál elég érdekes lenne.
A lényeg, hogy a netbankban nézd meg, a számla elnevezéséből kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!