Pár hónapos lekötésnél kevés összegnél lesz valamennyi kamat? (nyári munkából maradt kb.600ezer)
Figyelt kérdés
Ersténél van bankszámlám, láttam netbankon hogy le lehet kötni de egyáltalán nem értek ezekhez. Kb. 0,5-1 évre tudnám nélkülözni az összeget biztosan.2016. szept. 4. 21:15
1/2 anonim válasza:
Én ilyen 60 forint körüli adatokat kapok ennyire, most nagyon alacsonyan van a jegybanki alapkamat, nem éri meg. Ezzel az összeggel a legjobb, amit kezdhetsz, hogy tudásba fekteted be (tanulsz valamit, ami később javítja az esélyeidet a munkaerőpiacon, akár nyelvet, akár autóvezetést, bármit).
2/2 anonim válasza:
Így van. Egy év alatt max párszáz forintot kamatozna, és akor már valami hiperszuper konktrukciót találtál, sztem nem éri meg a macerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!