Paypal kérdés (még kezdő vagyok)?
A paypal számlámhoz csatoltam a bankkártyámat (OTP Junior), regisztráltam ebayre is. Amihez társítottam a paypal számlámat. Mostmár vásárolhatok nyugodtan? Instant vonja majd le a bankkártyámról a pénzt, és ennyi? :)
Vagy jobban megéri bankkártyáról a paypalemre átutalni a pénzt?
Még új vagyok, és nem szeretném elrontani.
Igen, ha mindent jól csináltál, akkor automatikusan fogja levonni a megfelelő devizanembe átváltott összeget.
Ellenben én még sem ajánlanám ezt a módszert. Jó lenne ha holnap csináltatnál egy közeli otp fióknál a számládhoz egy virtuális webkártya hozzáférést, és ezt csatolnád a pay palhez, és erről a kis elszigetelt számlaszámról venné le a pénzt, és nem tudna mindenki hozzáférni az igazi számládon lévő pénz mennyiséghez.
Köszi!
Még annyi lenne a kérdésem, hogy rendeltem egy cuccot, azonban a címnél úgy adtam meg az adataimat, hogy adress1 XY utca
adress2 : 28
A rendelési infónál meg lehagyta valamiért a házszámot.
Most ez buktam? Vagy a postáról felhívnak, hogy menjek ki?
Fogsz kapni egy emailt a shippingről ott katt erre:
view order status
Ekkor bejön az order details menüpont
Itt jobb oldalt lesz ez a rész:
Shipping address
Ebben látod a címedet. Ha itt nincs benne, akkor sincs gond.
Megnézed, hogy mikor várható a csomag szállítása, és szólsz a postán, hogy e között a két időpont között csomagod fog jönni, csak elírtad a címet, és majd befogsz jönni érte személyesen. Ekkor majd nézed a két dátum között, hogy jött-e, és ha igen, akkor átveszed. Ennyi.
Ha még nem kaptál email-t a shippingről, akkor viszont írjál gyorsan rá az eladóra, hogy mi a helyes címed.
A rendelésről jött az email, de még nem adta fel a feladó. Írtam neki az ebayn keresztül. Remélem még időben megkapja.
Sajnos az order detailsen belül is lemaradt a házszám, akkor hétfőn bemegyek a postára ha addig a feladó nem reagál.
Thursday, Sep 15, 2016 - Sunday, Oct 9, 2016
Szóval még odébb van, már csak abban reménykedem, hogy addig a postás nem-e felejti el. :D
Ráérsz később is jelezni a postán, nem kell azonnal. A kiszállítási első dátum előtt bemész 2-3 nappal, és annyi.
Bár bemehetsz akár holnap is (hátha gyorsan szállítják pl: telefon tokot nekem 4-5 nap alatt lehoznak), és mondod, hogy lesz egy ilyen, de még később azért szólsz nekik.
Ha nagyon nagyon nagyon szemetek veled, és a csomag valami értékes, akkor érdemes egy-két hétre, vagy egy hónapra egy postafiókot bérelni, és oda rakják a cuccodat, és nincs gond.
Én amikor nem voltam itthon 2-3 hetet (külföldi munka), akkor béreltem egyet, és mindent raktak oda. Közben egy ismerősömet megkértem, hogy vegye ki (mert ha megtelik, akkor megint szólnak, és megy a hiszti), amikor ideje engedi, és így nem volt gond belőle.
Egy 1.300 Ft-os pénztárcáról van szó. Szóval nem az az egetrengető nagy összeg, de ha nem szükséges inkább nem buknám be az árát. :)
Köszönöm, sokat segítettél! :) Ha nem reagál az eladó(bár remélem fog, a rendelét követő 1 órán belül rá is írtam ebayn kersztül), akkor szerintem a jövőhéten bemegyek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!