Használt lakásra vonatkozó szocpollal kapcsolatba szeretnék kérdezni?
Az Otp is és a másik bank is egy saját alaprajz alapján mondta hogy oké a ház.
Az Otp-be voltak elvileg. Nekik is ugyan úgy kellett rajzot csinálni mint ahogy én csináltam. Ezt kérik.
Felhívtam a vevőket és elmondtam nekik is hogy mit mondtak a bankba.
Azért ne higyjétek már azt hogy a banki ügyintézők mindent tudnak.Mi most építkeztünk sajnos tapasztalat hogy a legtöbb nem áll a helyzet magaslatán.Sokszor a legalapvetőbb jogszabályokkal sincsenek tisztában
És ismét ìrom kérdező : te tudod jól.12m2 akószoba kell nem hálosob
És mit mondott erre a vevő?
Én pont azt mondom, hogy az ügyintézők sokszor mondanak hülyeséget és a központ állítja meg az ügyet, hiaba van befogadva. A te esetedben azon kár vitázni, hogy mi a törvényi háttere a dolgoknak l. A kérdés inkább az, hogy tényleg ezt mondták a vevőidnek vagy hazudtak. Ha tényleg nem kapnak csok-ot, akkor mi van a szerződésben. Ki kell pótolniuk önerőből vagy hitelből? Vagy elállhatnak a szerződéstől? Ha hazudnak és megkaphatjak a csokot, akkor miért hazudtak? Mégsem akarják megvenni a házat? Alkudni akarnak? Vagy mi a céljuk? E nem inkább ezek a kerdesek érdekelnének most.
Igen meggondolta magát a csaj. Tegnap felhívott a faszi. Csak azért hivatkoztak a szocpolra mert a szerződésbe az van ha önhibáján kívül nem kap szocpolt akkor vissza jár a foglaló.
De így elvileg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!