8-9millió forintot ha befizetek a bankszámlámra, azt jelenti a bank a nav felé, elszámoltathatnak, hogy honnan van?
Nem tudom, úgy látom, némelyeknek nem megy a kérdés elolvasása, csak a mások lehúzása :-(
" 8-9millió forintot ha befizetek a bankszámlámra,"
SZÓ NINCS ÁTUTALÁSRÓL, nem tudom, miért AZT ERŐLTETITEK.
Szerintem meg az is elég érdekes, hogy egyesek nem tudják értelmezni ezt a mondatot:
"8-9millió forintot ha befizetek a bankszámlámra,...
Szüleim nevén lévő föld kerül eladásra."
Számomra elég egyértelmű, hogy ez KÉSZPÉNZes befizetés, a vevő KÉSZPÉNZ-ben fizet a szülőknek, majd a szülők átadják ezt az összeget a gyereknek, aki befizeti a saját számlájára. Mi ebben olyan bonyolult?
Kérdező, nem így kérdezted?
Egyáltalán nem egyéetelmű, mivel nagyon sokan keverik a befizetés és az átutalás fogalmát.
Azt, hogy miért érdemes átutalni, leírtam a 10-es válaszban. Mit nem lehet ezen érteni?
#14 A lepontozók egyáltalán nem érdekelnek, valószínűleg csak az zavarja őket, hogy valaki jobban tudja a dolgokat náluk. Az ilyen embereket nem érdeklik a tények, az írígység miatt pontoznak.
Én tudom, hogy jó tanácsot adtam, a kérdező vagy megszívleli vagy nem, ez már az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!