4éve fizettem a személyi kölcsönöm, most viszont már egy ideje nem tudtam és felmondták. Ilyenkor jogos, hogy az egészet követelik, amit anno felvettem?
Figyelt kérdés
Nem csak azt kellene,ami még fennáll?2010. ápr. 20. 14:32
1/3 anonim válasza:
Ilyenkor azt kérik ami még van a tartozásból.de azt tudnod kell neked is,hogyha felveszel egy személyi kölcsönt mondjuk 6 évre,akkor legalább 4 évig csak a kamatot fizeted vissza,és csak az utolsó 1-2 évben fizeted magát a kölcsönt is..
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom. De az a furcsa,hogy pl mondjuk azt,100ezret vettem fel és most kereken 100ezret követelnek... Azért dőlhetett volna ez az összeg jobbra vagy balra.
2010. ápr. 20. 17:59
3/3 anonim válasza:
nézd meg az évvégi értesítőket, amiben részletezték hogy mennyi még a fennálló tartozásod. hitelfüggő, hogy az elején csak kamatot fizetsz, mert van vegyes törlesztésű is, ahol az elejétől a tőkét is törleszted. és attól is függ, hogy mennyi időre vetted fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!