Felmondták a lakáshitelemet. A mai postával érkezett. Szerintetek tehetek valamit?
Minden segítőszándékú információnak örülnék.
Köszönöm.
Elég kevés az az információ, amit megosztottál a kérdésedben.
"Szerintetek tehetek valamit?" Mindenképp. Mivel nem ismerjük a lehetőségeidet, így számos dolog van:
Ha módodban áll fizesd ki amennyit kér a bank - de valószínűleg ez nem járható út, így inkább azt javaslom, hogy menj be a bankba, és próbálj megegyezni velük.
Ami tény: egy lakáshitelt ma nem egyik percről a másikra mondanak fel, azt elég sok dolog előzi meg. Így kérdés, hogy te min vagy túl, mit reagáltál az első felszólításokra, történt-e egyéb könnyítés vagy megállapodás.
Ezek is fontos információk, hogy a járható lépéseket ki lehessen találni.
Hát nem egyszerű, főleg nem akkor, ha az OTP Bank a hitelező. Ők nem igazán ügyfélbarát megoldásokra törekednek.
Tehát a hitelbontás oka az, hogy az ingatlanra terhelés történt, amely alapján az OTP élt szerződésbontási jogával.
Ekkor nem igazán tudsz mit csinálni, nem igazán volt arra még példa, hogy az OTP visszaállított volna egy szerződést. Mindenképp próbáld meg azt, hogy bemész a bankba. Ebben a helyzetben már semmit nem tudsz veszíteni.
Foghatod a fejed.
Én megpróbálnék megszabadulni a háztól hitelesen eladni ahogy van, inkább minthogy a bank vigye, mert abból nem jön vissza egy filléred sem,
Viszont lehet hogy van valaki aki épp most készülne belevágni egy hiteles lakásvásárlásba és van önereje is és abból akár a te hiteledet is vissza tudná fizetni, ha megvenné a házadat hitellel együtt te meg nem buksz bele, és visszajön valamennyi pénzed is.
Kb mindenki jóljár ha a bank is belemegy.
Ingatlanválság van,nem lehet vevőt találni.Falun élek,itt pláne nem. Holnap megyek könyörögni.
Ha van még ötlet,várom.
Köszönöm az eddigieket.
Nagyon köszönöm kedves tegnapi hozzászól,én is így gondolom.Már felvettem a kapcsolatot a bankkal.A gond nem a
z OTP-vel van,hanem a szövetkezettel.Ők nem hajlandók szóba állni velem.Még keresem a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!