Melyik bank ad szmélyi kölcsönt passzív KHR státuszú ügyfélnek?
Kedves 2-vel ezelötti pancser..
En kerek elnézést, akkor vegyél fel nyugodtan meg vagy tizet.... Kérj meg ismerost, hogy vegyen fel neked, mert szükséged van rá...
Mindig tedd hozzá, ha akarsz! Ez a kulcsszó! Egyébként ideje lenne, hogy elhuzz innen a vérbe és nem trollkodnád tele a válaszokat. Hidd el senki sem kiváncsi az egyéni szubjektív véleményedre. Csak a kérdésre kellene válaszolni, de ezt a sok troll nem fogja fel épp ésszel. Mindnek golyó kéne a fejébe! BUMMMM!
Kedves Franz Müller,
hát ez valóba elszomorító tény.. üdv Magyarországon, nem lepödtem meg. :(
Megmondják a kérdezőnek,hogy ne vegyen fel több hitelt,mert csak megnyomorítja magát,erre ő hülyézi le azt aki józanul és megfontoltan gondolkodik...
Az ilyen embereken mindig tudtam mosolyogni :)
Nincs pénze,aztán mégis vásárolni akar!
Miért nem tudtok addig nyújtózkodni,amíg ér a takarótok?
Miért kell mások után birka módjára menni?
Ha nem tudod megengedni azt amit másnál látsz (többnyire kacatot,amit ők is hitelre vesznek),miért nem mondod azt magadnak,hogy oké ez vagyok,ezt tudtam elérni a saját munkámmal!Ez sikerült,erre vagyok képes.
Ezt kell tudni ELFOGADNI!És nem másokkal törődni.
Ha nincs meg a pénzed valamire,(és az nagyon kell)
akkor GYŰJTSD össze.Apránként,amíg meglesz.
Komolyan hiányzik nektek az állandó banki figyelmeztetés,hogy így tartozol,úgy késtél???Fizeted a nagy kamatokat,és még kevesebb pénzed marad.Már ha egyáltalán van munkahelyed.Ami szintén nem egy stabil tényező...
A kétkedőknek:
hadd döntse már el mindenki maga, hogy akar-e hitelt felvenni!
Nem életvezetési tanácsokat kért, hanem egy kérdést tett fel, amire nem a "ne vegyél fel" meg a "hülye vagy" a válasz, hanem konkrét bankok nevei.
Annyira unalmas már, hogy úgy adjátok elő, mintha a hitel valami ördögtől való dolog lenne.
Lehet, hogy régebben megszorult, mert pl. elvesztette a munkahelyét, vagy bármi egyéb, de ha helyrejött anyagilag, és mindent kifizetett, akkor mi a probléma? Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy most sem fog fizetni.
A hitel igenis jó dolog, ha valaki tud vele bánni.
Elárulom, az én lakáshitelemet is felmondták anno, én is KHR-es voltam, de egyenesbe jöttünk, kötöttünk egy új megállapodást a bankkal, és fizetek tisztességesen.
Én, és rajtam kívül nagyon-nagyon sok ember hajléktalan lenne, ha a hitel nem létezne.
Igenis megéri, mert ezáltal lesz egy saját házam.
Hiel nélkül soha nem lenne.
És ne gyertek az idióta dumával, hogy gyűjtögetni kell.
És addig hol lakjon az ember? Nem mindenki kap szülői segítséget.
Albérletbe menni, és közben gyűjtögetni, ennél nagyobb baromság meg a világon nincs.
Az albérlet többe kerül, mint a törlsztő, akkor meg miért ne a sajátodat fizetnéd?
Az albérletre kifizetett összeg kidobott pénz, mert a végén ebből nem lesz házad.
Ha ugyanazt az összeget, sőt kevesebbet fizeted ki ugyanaz alatt a 10-15-20 év alatt hitel formájában, akkor a végén meg lesz egy többmilliós ingatlanod.
Szóval le kéne már szállni a magas lóról.
Örüljetek, hogy nektek nincs rá szükségetek, de akinek van, és tisztességgel visszafizeti, azt nem kéne fikázni.
A kérdező is visszafizette egyben a problémás hitelt.
Egyébként meg egy áruhitel sem rossz dolog, nem kell a hülye duma, hogy gyűjtögessen az ember.
Ha elromlik a laptopom, vagy a mosógépem, és rá tudok szánni havi 10 ezret, de nincs egyben 100 ezrem, akkor hülye lennék 10 hónapig gyűjtögetni. Akkor 10 hónapig ne internetezzek, vagy járjak koszosan, büdösen?
Mi értelme van ennek?
Pontosan ugyanazt az összeget fizeted ki 10 hónap alatt, 10 egyenlő részletben, mint amit 10 hónapig gyűjtögetnél a párnád alatt. Csak az egyik esetben egyből megkapod, amire szükséged van, a másik esetben meg majd' egy évet vársz rá. Aha, tényleg nagyon értelmes dolog a gyűjtögetés...
Gyűjtögessen az, aki otthon lakik anyuékkal, megoldott a lakhatása, kajája, és tud lakástakarékra rászánni minden hónapban egy nagyobb összeget. A többiek meg nem tudnak éveket várni egy lakásra, vagy hónapokat várni egy tárgyra.
Nyilván nem arra gondolok, hogy vedd meg magadnak az iPhone 7-et, ha amúgy nem engedhetnéd meg magadnak.
De nekem pl. a telefonom is mindig részletre van. Nem azért, mert ne tudtam volna egyben kifizetni, de kevésbé megterhelő havi 2000 ft-ot kifizetni, mint egyben 60 ezret. A havidíjam így is - úgy is ugyanannyi, és a készülék részletein sem bukok egyetlen fillért sem, akkor miért is nem éri meg a hitel?
17:
Bocs, de teljesen más úgy lakást venni, hogy legalább az önerőd megvan, és teljesen más úgy, hogy 0 megtakarításod van, és az önerőt méregdrága személyi kölcsönből fedezed. Ez így annál is felelőtlenebb,mint ha iPhone 7-re venné fel. Én is laktam albérletben, ki lehetett bírni, amíg nem volt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!