Passzív bár listaesetén mely bank ad hitelt az adósságrendezés után 6 hónapra 3 millió ft-ot?
Figyelt kérdés
úgy hogy 550 ezer a havi nettóm, határozatlan szerződéssel?#hitel #passzív bár
2015. nov. 6. 07:44
1/11 anonim válasza:
Egyik sem, és nem csak a BAR lista miatt, hanem mert az új hitelezési törvények szerint a fizetésed meghatározott %-nál többet nem költhetsz hitel törlesztésre, te pedig gyakorlatilag az egész fizetésed arra költenéd.
2/11 anonim válasza:
550 ezres fizetés mellett BAR listát lettél?
3/11 A kérdező kommentje:
nem,nem emelett lettem bar listás, gondolkozz már ember. fél éve dolgozok itt és, most fizetem be a hitelem ami miatt báros lettem, pff enyyi ésszel.... most fizetem be most aktiv vagyok, de hamarosan passziv leszek, és házat vennék, 2 évre ugy hogy kb 30 ezrével fizetném, közbe rakosgatnám havonta félre 200 ezret, és 2 év múlva kb szerződésmódositással kifizetném az egész hitelt, nem 20 évig 30 ezrével. ennyire egyszerű lenne
2015. nov. 6. 09:06
4/11 A kérdező kommentje:
20 évre vennék hitelt házra bocs
2015. nov. 6. 09:07
5/11 anonim válasza:
"gondolkozz már ember"
Ezt neked kellett volna mondani, mielőtt felvetted a hitel(eke)t és feltetted ezt a kérdést.
6/11 A kérdező kommentje:
beszéltem egy ebbe a munkakörbe dolgozó személyel, kapok hitelt lakásra, de nem mondom meg ezért mi a neve és melyik bank! köszönöm a tudálékos-semmittudó-nagyokosoknak !! megkaptam válaszom : igen kaphatok, és fogok is. köszi nekem
2015. nov. 6. 13:20
9/11 anonim válasza:
Ééértem, szóval van egy halom hiteled, és most, hogy picit jobban szalad a szekér, úgy érzed itt az ideje még több hitelt felvenni. Hát igen, van akin nem lehet segíteni... Nyilván milliós fizetéssel is lehet adósságokban úszni, nem erről van szó.
10/11 A kérdező kommentje:
hehe 150 ezer ft folyószámla hitel miatt vagyok bárok :D húúú de kibebaszott sok tartozás :D
2015. nov. 9. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!