Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehet követni OTP bankkártya...

Lehet követni OTP bankkártya utalásokat/pénzlevételeket?

Figyelt kérdés
OTP junior kártyám van, a memóriám meg rossz, és nem tudom mikor vettem le pénzt, mikor rendeltem róla, stb, és valamiért kevesebb pénz van rajta mint kéne.. máskor már tűnt el pénzem róla.. csak nem tudom hogy most eltűnt, vagy csak nem emlékszem.. szóval valahol nyomon lehet követni?én nem találtam sehol sem.
2016. aug. 16. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet. OTP Direct vagy épp telefonos applikáció OTP Smart Bank.

Be kell menni a bankba, hogy aláírassanak veled pár papaírt és már működik is.

2016. aug. 16. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy ha épp nincs hozzáférésed a netbankhoz (akkor egyrészt csináltass), akkor ott van minden tranzakció a hó végén kapott számlakivonatban.
2016. aug. 17. 07:40
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, zöld pacsi. :D
2016. aug. 17. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy tud valaki úgy számlát vezetni, hogy nem tud bármikor betekinteni a számlatörténetbe... Szerintem ez alap :D
2016. aug. 17. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!