Miért vont le az OTP 2000Ft-ot letiltás gyanánt új kártyám aktiválásakor?
OTP kiküldte az új bankkártyámat, mert az előző lejárt, ezért az OTPdirekt-en aktiváltattam az újat.
Ezután a számlatörténetemben megjelent 2000Ft-os levonás letiltási díjként és külön -20Ft a kártya limit beállítása miatt.
Nem érzem jogosnak a levonást, hiszen nem az én hibámból lett letiltva a régi kártyám.
Nem az új kártya éves díja?
Letiltási díj volt a jogcíme?
Amikor az új kártyát aktiváltad, a régit letiltottad?
Mert nem muszáj, a lejáratig érvényes, viszont ha letiltod, annak díja van, függetlenül a többi kártyától vagy bármitől.
Sose fogom megérteni, hogy valaki minek ide ír ki egy ilyen kérdést, és miért nem a bank ügyfélszolgálatát hívja fel?
Mégis honnan tudhatná innen bárki, hogy a te konkrét esetedben miért vontak le pénzt?
Nem éves díj, mivel a régi lejárt, ezért kaptam újat.
A számlatörténetben kártyaletiltás jelent meg.
Régit meg nem tiltottam le, hiszen lejárt.
Azért itt tettem fel a kérdést, hogy ha másoknak is vontak le, akkor nem megyek be az OTP-hez és várok feleslegesen, ha valóban így megy az aktiválás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!