Szerintetek lecsuknak?
Figyelt kérdés
180 ezerrel tartozom az OTP Faktoringnak amit nem tudok kifizetni.Szerintetek ha jogi útra terelik, amivel fenyegetőznek, lecsuknak?2010. ápr. 19. 17:48
1/4 anonim válasza:
Nem lecsuknak, hanem végrehajtanak. Ha van jövedelmed akkor abból, vagy ha valamilyen ingóságod van, akkor azt veszik el. Végső esetben ingatlanra terhelik rá, és az elárverezhetik. Én még nem hallottam olyanról akit banki tartozás miatt lecsuktak, bár elvileg ez is lehetséges.
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lecsuknak. Ha semmid nincs amit végrehajthatnak, akkor szépen kamatozik az összeg és vár a bank (természetesen közben folyamatosan fenyegetőznek tovább, hogy ne évüljön el a tartozás). Amint lesz bármi jövedelmed, tulajdonod, azonnal el fogják venni. Azt azért tudd, hogy a 180ezer kb. 100ezerrel emelkedik majd évente mert kifizettetik veled a kamatot, a büntető kamatot, a behajtási díjakat, stb.-t. Le nem hiszem, hogy csuknak mert a gyilkosokat is dobálják ki a börtönökből (nincs hely), de nagyon meg tudják keseríteni az életed.
3/4 anonim válasza:
A bírói gyakorlat, hogy csalásnak minősül, ha semennyit se törlesztett a hiteles. Azért mert amikor felvette a hitelt, előre tudta, hogy nem fog fizetni és nem azért nem fizet, mert buta volt ...
4/4 anonim válasza:
Ha normális a bank akkor ad fizetési haladékot. Amit, ha korrekten betartasz akkor nincs nagy gáz. Sőtt, találkoztam olyan megoldással, hogy az adós mondott egy összeget amit tud fizetni átmenetileg, és elfogadták. Pedig jóval kisebb volt mint az eredeti összeg.
Talán ha egy-egy megbeszélést jegyzőkönyvileg rögzítenétek, hogy Te akarsz fiteni, de az ajánlatodat a bank pl. nem fogadja el mert..... Az egésznek annyilenne a lényege, hogy ne emelkedjen a tartozásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!