PayPal-on keresztül csak a saját bankomnak utalhatom a pénzt, amivel a PayPal-ra regisztráltam, vagy más bankszámlára is át tudom utaltatni? Esetelg megváltoztathatom a bankot egy napra, aztán vissza?
mire jo a tobbi bankszamla?
nalam peldaul arra, hogy van egy bankszamlam amire a fizetesemet kapom, de ahhoz a szamlahoz ami jar hitelkartya az nem a legjobb
ezert van egy masik banknal egy masik bankszamlam amihez a hitelkartya mar nagyon jo, szoval ezert (is) lehet valakinek tobb bankszamlaja
ja meg volt egy szamlam ami kozos volt a hazastarsammal de valas utan megszuntettuk
A PAyPal-nál regisztrált több bankszámla volt a kérdés, nem az hogy valakinek több bankszámlája van!
kis okoskam, hat ebbol adodik, hogy miert jo ezeket a szamlakat hozzaadni a paypalhoz
amerikai nagybacsi kuld ezer zoldhasut a paypalodra es eldontheted, hogy arra a bankszmalara kered a zset, amire a fizetesedet is kapod (es amirol pl. a rezsit fizeted) vagy kered arra a bankszamlara amin peldaul a hitelkartyad is van es az ezer dolcsibol kifizeted a hitelkartyatartozast, de gondoltam hogy van annyi eszed hogy tovabb gondold, de nembaj, szivesen leirtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!