Hogyan tudhatnám meg, van -e a férjemnek több bankszámlája is?
Banktitokról hallottál már?
Keress rá a neten, hogy mit jelent!
Nagyon szigorúan tilos bármiféle információt kiadni másnak, kivéve ha meghatalmazott vagy.
Semmi közöd hozzá.
Ha bemész bármelyik bankba csak magadat járatod le.
Kutakodni pedig?
A véleményem elég markáns, inkább nem osztom meg.
Ha a férjed nem mondta el, annak oka van.
Én úgy csinálnám a helyében, hogy tényleg ne is találj róla semmit, ha már nem akarja közölni veled.
# 3/5 Időpont ma 08:42 vagyok.
Nem tudom miért pontozták le egyesek a válaszom, amikor teljesen jogos amiket írtam.
A vagyonközösség emlegetése helyett inkább azt javasolnám a kérdezőnek, hogy gondolkodjon rajta miért nem akarja a férje elmondani, ha van.
Illetve miért nem tőle szeretné megtudni, hogy van-e. Tehát nem is az a fontos, hogy ne titkolja el, hanem, hogy megtudd a háta mögött.
A házasság intézményét egyáltalán nem tartom gusztustalannak.
A kérdező és a férje pedig lehet, hogy a válás intézményével is meg fog ismerkedni egyszer.
Egyébként nem kívánom nekik.
Az ember abból indul ki, hogy azért hazasodtak össze, hogy együtt jussanak előrébb az életben és boldogan éljenek. Ha már a kerdezoben felmerult, hogy a férj félre rak, akkor ott gond van.
Semmi gusztustalan nincs a házasságban és a vagyonkozossegben se. Ha nem tetszik, nem kell házasodni, vagy lehet írni vagyonjogi szerződést és máris meg van oldva a dolog.
Miután a kérdező csak egy kérdést tett fel, nem fejtette ki, hogy miért akarja tudni, vagy hogy jutott eszébe, így azért több variáció is lehet, nem kell letamadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!