Az szégyen, nevetséges ha egy 18 éves lánynak nincs bankszámlája?
Nem.
De azért ilyen idősen már érdemes lenne nyitni egyet.
Félig meddig van, csak úgy, h a kisebbik öcsémel együtt aki még nem értene hozzá! Az ösztöndíj sporolt pénz oda megy! De ezt anyum kezelte most ahogy kapok ösztöndijat igy en is kezelhetem a rám eső részét! De en most nem akarok sajátot majd később! Am pedig ugy egyeztem meg anyumal h ha látja a penzforgalmam es látja h nem költöm el drogra meg hülyeségekre akkor csinálunk nekem egy különt!
Sztem ez korekt! Szerintetek?
Am ma összefutotam a fönökömel akinel dolgoztam nyáron és kerdezte h van e már bankártyám és ki nevetett h nincs, meg h majd figyeljem meg mikor vesz le anyám a pénzt a közösröl! :O enyhen szarul eset h ki nevetet ezért! :/
A fonokod akarmilyen bunkon is adta elo, nem beszelt teljesen hulyeseget. A sajat keresetedhez senki masnak ne adj ellenorzes nelkuli hozzaferest, meg ha a szuleid is azok. Sok csunya csaladi veszekedes targya volt mar az ilyesmi, ne akard te is.
Amugy felsz valamitol, hogy nem akarsz sajat szamlat? A ocsed meg anyukad lehetnek egy szamlad, de te, foleg ha mar onallo kereseted van, nem artana ha a magad ura lennel ilyen tekintetben is.
Még tanulok, csak nyaron szoktam dolgozni kicsi pénzért!
Felek atoll ha beraknak egy öszeget azt a kezelesi költseg meg az ilyenek el vinnék! De ithon se merem hagyni mert vki betör elviszi, vagy mit tudom én!
Anyim meg nincs h lekötesem! :/
Ilyen célra tényleg felesleges! Ez nem cikiség kérdése!
A főnököd megy egy belevalő f&$zkalap, aki le se tudja magáról tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!