Kinek van az Axa-nál bankszámlája? Mi a tapasztalat?
Szeretnék nyitni egy számlát. Igazából külön kezelném attól a számlától, amire a fizetésem megy,de a bankomnak horribilis az ára. Csak internetes utalásokra és internetes vásárlásokra ill. pénzfogadásra használnám.
Ahogy olvastam a kondíciókat, nekem elég szimpatikus, hogy csak egy egyszeri számlanyitási díjat kérnek (nincs havidíj) és az utalásos pénzfogadás is ingyenes. Kinek mi a tapasztalata?
van kb 10bank jobb kondiciókkal.
Ingyenes számla,ingyenes utalás,ingyenes kártya, ingyenes pénzfelvét.....
első vagyok:
Nekem 2 banknál van számlám az unicreditnél és az erstenél. Egyiknél sincs semmilyen költség 0forgalomnál sem).
Az unicreditnél még a a kártyás pénzfelvétel is ingyenes, még külföldön is.
De tudom, hogy több ismerősnek van más banknál számlája, ahol átkötették a szerződésüket ingyenes számlavezetésre.
Az a baj, hogy a bankok maguktól nem csinálják meg,neked kellnézni, hogy milyen új csomagok vannak és kérni a szerződés módosítást.
A legnagyobb baj,hogy nincs készpénzforgalmuk,és a befizetés is csak az ő általuk kiállított sárga csekken lehetséges!
Egyébként ügyfélszolgálati szempontból rendkívül rugalmasak.
Azonkívül megértőek a hitel fizetési nehézségek esetén is.
Köszönöm neked is!
Igen, ennek már én is utánanéztem. De még mindig olcsóbb a csekkes befizetés és az ATM használat, mint a "főszámlámnál". Horribilis összegeket vonnak le befizetésnél és kifizetésnél is.
Egy olyan kérdésem lenne még (ennek még nem tudtam utánanézni), hogy a kártyák, amiket adnak (VisaClassic és VisaElectron) alkalmasak a teljesen az interneten való használatra? Úgyértem, hogy tudok vele neten pl. mozijegyet fizetni, paypal... bármi más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!