Kinek van az Axa-nál bankszámlája? Mi a tapasztalat?
Szeretnék nyitni egy számlát. Igazából külön kezelném attól a számlától, amire a fizetésem megy,de a bankomnak horribilis az ára. Csak internetes utalásokra és internetes vásárlásokra ill. pénzfogadásra használnám.
Ahogy olvastam a kondíciókat, nekem elég szimpatikus, hogy csak egy egyszeri számlanyitási díjat kérnek (nincs havidíj) és az utalásos pénzfogadás is ingyenes. Kinek mi a tapasztalata?
Köszönöm szépen mindenkinek még egyszer a választ!
Múlt héten voltam ügyfélszolgálaton, nyitottam számlát, befizettem a számlanyitási díjat. Most pedig várom a postást, hogy hozza a dokumentumokat. Jó lenne végre tudni a számlaszámomat :)
Bár én még új AXA-s vagyok, de eddig nagyon szimpatikusak a "költségek", nekem ugyanis teljesen ingyen nyitották már a számlát, a kártyát, az netbankot, mindent. Tehát semmi költségem nem volt, sőt, már kamatozott is pár forintot a ráutalt összeg.
PayPalhoz kapcsolódóan lenne egy tapasztalat.
Ez akkor érdekes, ha nem kapcsolod hozzá a bankszámládat a PayPal accounthoz.
Ha PayPallal akarsz fizetni, akkor egyszerűen utalhatsz pénzt rá. Annyi kell, hogy a bankszámla és a paypal account is egy néven legyen. Semmilyen költsége nincs, mert sem az AXA, sem a PayPal nem von le semmit az átutalt összegből. Kipróbáltam!
Részletesen le van írva, hogy mit kell tenni a PayPal MyAccoun -> TopUp menüpontban. (angolul, de talán magyarul is fenn van valahol)
Leírja, hogy egy Unicredites banszámlaszámra kell utalni a pénzt, és fontos megadni a TransferID-t a közlemény rovatban, hogy be tudják azonosítani.
Nekem 48 órán belül rajta volt az utalt összeg a számlámon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!