Mit tehetek, ha nyitottam bankszámlát, majd egy hétre rá meggondoltam magam?
Sajnos a csacsiságra nincs orvosság.
Legközelebb majd valóban körültekintően körülnézel, és nem dolgoztatod feleslegesen egy olyan bankban a kisasszonyokat, amiknek az árai túl magasak a számodra.
Persze, elállhatsz a h ü l y e s é g t ő l
5 ezer forintért vered az asztalt? Hát, bakker, nem semmi vagy! Ha ennyire spúr vagy, miért nem néztél körül, mielőtt leszerződsz?
A bank már legyártatta a kártyádat, az ügyintézője dolgozott a papírjaidon, a költsége már megvan, még a nyomi tranzakciós illetéket is befizette utánad (800 Ft/év/kártya), szóval nem hinném, hogy erkölcsi vagy bármilyen jogod volna a pénzedet visszakérni.
Maradj ott, vagy nyeld be a kiadást.
A díjak időarányos részét terhelhetik rád illetve ha pl. levonták az éves kártyadíjat, az időarányos részt vissza kell adniuk.
A másik viszont, hogy a bank a nyitástól számított egy éven belüli számlazárásért számolhat fel díjat.
Nem inkább ez az 5000 Ft?
Máshogy nehezen tudnám elképzelni.
Amúgy melyik bank? És melyiket találod jobbnak?
Ha számlacsomagot írnál az lenne a leginformatívabb.
A Fókusz Takaréknál lévő Ugródeszkáról van szó, ami elvileg diákoknak nagyon kedvező, de én nem ezt tapasztalom ezek alapján és inkább otp juniorra váltanék.
Azt egyébként, hogy a bankkártyáért is 2500 ft-ot kell fizetnem, eddig nem tudtam, csak tegnap szembesültem a ténnyel.
Köszönöm ezeket az igazán kedves hozzászólásokat, hogy spúr vagyok. Ki lehet fizetni helyettem, ha neked nem sok ez a pénz, de nekem diákként nem hiányzik ez a kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!