Szabadfelhasználású hitelem volt 2002. ben vettem fel egy havernak de ö időközben ő meghalt, és azóta nem lett fizetve a hitel. A hitel a nevemen is van.600 000ról már felment 3 500 000. -ft ra. Ezt hogyan lehetne eléviteni? Megszüntetni?
"Szabadfelhasználású hitelem volt"
Van. Nem volt hanem van.
"2002. ben vettem fel egy havernak"
Magadnak vetted fel, a bankot nem érdekli, hogy mit kezdesz a pénzzel.
"de ö időközben ő meghalt"
Ez a hitel szempontjából teljesen irreleváns.
"és azóta nem lett fizetve a hitel."
Erre mondja a szaknyelv, hogy szar ügy.
"A hitel a nevemen is van."
Hol máshol lenne? te vetted fel, a te neveden van. Evidens.
"600 000ról már felment 3 500 000. -ft ra."
Plusz a kamatok és a büntetőkamat, ami a nemfizetés miatt rájött azóta...
"Ezt hogyan lehetne eléviteni? Megszüntetni?"
Úgy, hogy kifieted.
"ilyen ügyben mit lehet csinálni?"
Például fizetni, mint a katonatiszt. Esetleg elovasni a szerződést, amit aláírtál, kapcsolatba lépni a hitelezővel, és utána fizetni, mint a katonatiszt.
Sajnos a legjobb amit remélhetsz szerintem, hogy adnak valami kedvező részletfizetési lehtőséget, és nem kamatoztatják tovább. Elengedni nem szoktak hitelt, a bank nem szeretet szolgálat.
Sajnos hitelekkel nagyot lehet bukni, sokan tudják ezt a svájci frankos balhéból. Öcsém 800-at vett fel, 4 millió körül kellett visszafizetnie. Itthon teljesen tönkre ment volna, Németországban szedte rá össze a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!