Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Aktív Bar listásként szeretnék...

Aktív Bar listásként szeretnék felvenni hitelt. Lehetséges? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Állítólag tudok felvenni hitelt, csak amit felveszek abból ki kell fizetni azt, amivel bar listán szerepelek. Egy tiszta kezest kell hoznom. 10ezer forint regisztrációs díjat kell fizetnem, amit még ha átverés is lenne, ki tudok fizetni. Úgy gondolom ennyit megér... Mi a véleményetek?
2010. ápr. 12. 08:45
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok. Én is találtam (pár, feljelentéssel zárult szélhámos átverése után) egy hasonló ajánlatot: 10.000 előzetes ktg, és mivel magas a munkabérem, kezes sem kellett. 8% sikerdíjat kell majd fizetni folyósításkor, ezen kívül 48.000-t, szerződéskötéskor (tehát, attól tartok, ha jól értelmezem, előre :S). Még a várakozás stádiumában vagyok, de már nem bízok a sikerben. A kérdezőhöz: ott történt vmi fejlemény? köszi előre is!
2010. ápr. 21. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!