Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért sértődnek vérig az...

Miért sértődnek vérig az ismerőseim akiknek nem adok kölcsön?

Figyelt kérdés
Sokan kérnek kölcsön tőlem, de én senkinek sem adok. Viszont úgy be tudnak sértődni, hogy az hihetetlen. Még 500 forinton is. Jönnek a "nem így ismertelek meg - akkor felejts el engem örökre - sosem fogok neked segíteni ha kéred" szövegekkel. Persze sosem kértem a segítségüket és nem is akarom.
2016. máj. 27. 17:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Mert úgy gondolják, hogy neked van és ismerősükként fogsz is adni. Nem kell ezt ragozni.
2016. máj. 27. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Troll pizsi idő van, menj alukálni!
2016. máj. 27. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:

"Én pénzem azt csinálom vele amit akarok"

Ők meg azon sértődnek meg amin ők akarnak.

Első válasza egyébként tökéletes, nem értem mit nem értesz rajta.

Tehát, gyengébbek (=kérdező) kedvéért: senki sem mondja, hogy adj nekik kölcsön. A te pénzed, azt csinálsz vele amit akarsz, nem kötelező adni, sőt: még csak nem is jó ötlet adni, sokkal okosabb nem adni általában.

Ellenben kérni azért kérnek, mert azt gondolják, hogy kapnak. És azért sértődnek meg, mert arra számítottak, hogy kapnak, vagy azért, mert a sértődés egy lelki manipuláció részükről. Ettől még szintén nem kell nekik adnod, de módodban sem áll megtiltani nekik a sértődést.

2016. máj. 28. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Örülj neki!

Ilyen emberektől meg kell szabadulni!

2016. máj. 29. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!