Magánszeméltyől/embertől szeretnék kölcsönt. Kihez/hova forduljak?
"jó oké, köszi. most már tudjuk hogy megy ez törvényileg. a kérdésem ettől függetlenül továbbra is ugyan az."
Egyszerűen hihetetlen, hogy nem érted meg: törvénytelen dologra kéred az embereket, ergo még az is megütheti a bokáját, aki kölcsön ad... Na mindegy...
azért szerintem ti nem kicsit keveritek a kérés szót a kérdés szóval.
a másik pedig, hogy legyetek kedvesek akkor ezt a törvénykönvből kiragadott bekezdést mindenhova máshova is bemásolni hasonló témában. köszönöm
3. oldal, de még egy értelmes komment nincs közte. hát köszöntem szépen.
igaz, mire számítottam. tekintsétek tárgytalannak a KÉRDÉSemet.
Létezik ilyen, keressél rá a googleban. bitcoin loan szavakra
Ez kb 1 btc szal nem egy nagy összeg, ha kifuttatsz előtte egy rövid hitelt akkor javul a hitelminősítésed, és gyorsabban megkapod az általad írt összeget. Persze a kérdés csak az, hogy megéri e nem írtad, hogy mire kéne, de a jutalék illetve az átváltási költségek után kilehet számolni, hogy megéri e neked. Ezt a hitelt leginkább virtuális célokra szokták felvenni, bár bármire fel lehet használni, szeretik az emberek mert nem kell semmilyen feltételeknek megfelelni, nem fagyasztják be a számládat, gyors és olcsó. Viszont ha btc-ben veszed fel a hitelt érdemes figyelni az árfolyamot.
utóbbi lényegtelen is, mert nem tudom magam azonosítani. lejárt a jogsim, így azzal hiába is próbálkoznék. érvényes útlevelem megint csak nincs...
magyar hasonló dolog nincs egyébként? még minig ez lenne a kérdésem. köszönet
ez itt nagyjából leírja mi ez a p2p kölcsön.
lenne két kérdésem ehhez, hátha valaki tud segíteni.
valakinek van e téren tapasztalata?
illetve a másik pedig hogy ezen a linken található magyar site ami ezzel foglalkozik, viszont a link halott. gondolom már nem működik... szóval, tud valaki esetleg ilyet magyar"ban"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!