Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Magánszeméltyől/embertől...

Mittudomen1321 kérdése:

Magánszeméltyől/embertől szeretnék kölcsönt. Kihez/hova forduljak?

Figyelt kérdés
Azt hallottam van ilyen lehetőség. Bankhoz menjek vagy hol keressek? Valakinek valami info? Nem egy nagy összegre 130-150 ezer ft-ra lenne szükségem. !nem uzsorást, hanem hitelező ?személyt? keresek!

2016. máj. 19. 08:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"jó oké, köszi. most már tudjuk hogy megy ez törvényileg. a kérdésem ettől függetlenül továbbra is ugyan az."

Egyszerűen hihetetlen, hogy nem érted meg: törvénytelen dologra kéred az embereket, ergo még az is megütheti a bokáját, aki kölcsön ad... Na mindegy...

2016. máj. 19. 15:21
 22/27 A kérdező kommentje:

azért szerintem ti nem kicsit keveritek a kérés szót a kérdés szóval.

a másik pedig, hogy legyetek kedvesek akkor ezt a törvénykönvből kiragadott bekezdést mindenhova máshova is bemásolni hasonló témában. köszönöm

2016. máj. 19. 15:24
 23/27 A kérdező kommentje:

3. oldal, de még egy értelmes komment nincs közte. hát köszöntem szépen.

igaz, mire számítottam. tekintsétek tárgytalannak a KÉRDÉSemet.

2016. máj. 19. 15:30
 24/27 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen, keressél rá a googleban. bitcoin loan szavakra

Ez kb 1 btc szal nem egy nagy összeg, ha kifuttatsz előtte egy rövid hitelt akkor javul a hitelminősítésed, és gyorsabban megkapod az általad írt összeget. Persze a kérdés csak az, hogy megéri e nem írtad, hogy mire kéne, de a jutalék illetve az átváltási költségek után kilehet számolni, hogy megéri e neked. Ezt a hitelt leginkább virtuális célokra szokták felvenni, bár bármire fel lehet használni, szeretik az emberek mert nem kell semmilyen feltételeknek megfelelni, nem fagyasztják be a számládat, gyors és olcsó. Viszont ha btc-ben veszed fel a hitelt érdemes figyelni az árfolyamot.

2016. máj. 20. 03:41
 25/27 A kérdező kommentje:

kösz. valami ehhez hasonló nincs magyarban?

ezt ismeri vagy használta már valaki? [link]

2016. máj. 20. 08:57
 26/27 A kérdező kommentje:

utóbbi lényegtelen is, mert nem tudom magam azonosítani. lejárt a jogsim, így azzal hiába is próbálkoznék. érvényes útlevelem megint csak nincs...

magyar hasonló dolog nincs egyébként? még minig ez lenne a kérdésem. köszönet

2016. máj. 20. 09:00
 27/27 A kérdező kommentje:

[link]

ez itt nagyjából leírja mi ez a p2p kölcsön.

lenne két kérdésem ehhez, hátha valaki tud segíteni.

valakinek van e téren tapasztalata?

illetve a másik pedig hogy ezen a linken található magyar site ami ezzel foglalkozik, viszont a link halott. gondolom már nem működik... szóval, tud valaki esetleg ilyet magyar"ban"?

2016. máj. 20. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!