Milyen USD alapú Prepaid bankkártyák vannak amit hozzálehet adni Paypalhoz?
Figyelt kérdés
Nemrégiben kérvényeztem egy Payoneer kártyát viszont azt nem tudtam hozzáadni, sok helyen olvastam,hogy régebben hozzálehetett de most már nem lehet, kivéve ha az egyesült államokban élünk.
Ki milyen alternatívát használ helyette? Vagy mi az amit elfogad?
2016. máj. 14. 13:18
1/3 anonim válasza:
Én kb. 2 hete adtam hozzá Payoneer-t.
2/3 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem,hogy még is hogyan sikerült?
Nekem állandóan azt írja ki,hogy ebben az időbe nem adható hozzá a kártya.
De bármikor próbálom ez van.
De néha még egyéb hülyeségeket is kidob.
2016. jún. 26. 07:05
3/3 anonim válasza:
Most elgondolkodtam rajta, hogy lehet azért sikerült minden gond nélkül, mert pár éve hozzáadtam a Payoneer-os amerikai bankszámlát, hogy Paypal-ról fel tudjam tölteni a Payoneer kártyát. Akkor nekem sem engedte a bankszámlát hozzáadni, csak magyart engedett volna. Akkor felhívtam a Paypal-t és elmondtam mi a gondom, valamit átállítittak és utána már engedte a bankszámlát. Most feltételezem emiatt a beállítás miatt engedte a bankkárytát is hozzáadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!