Vélemények az Amerikai Payoneer bankról?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye a Payoneer prepaid "bankszámláról"? Volt esetleg valakinek negatív tapasztalata vele? Mennyi pénzt érdemes rajta tartani? Mennyire megbízható? Én alapvetően iTunes-hez és Ebay-hez használom. A válaszokat előre is köszönöm.#Amerikai Egyesült Államok #bankkártya #bank #bankszámla #külföldi #amerikai #debit #Prepaid #Payoneer
2016. máj. 9. 10:44
1/3 anonim válasza:
Nekem egy bajom van vele,hogy nem tudom Paypalhoz csatolni, pontosabban hozzátudom adni de csak vásárolni tudok rajta keresztül, pénzt utalni sajnos nem lehet rá Paypalon keresztül.
Régebben lehetett de aztán betiltották.
Akár több ezer, tizezer $-t is tárolhatsz rajta, mivel biztonságok és a magyar állam, nav se lássa így legalább nem kell adózni az odaérkező pénz után.
2/3 anonim válasza:
Nem amerikai, hanem izraeli, nem bank, hanem pénzügyi szolgáltató, eddig nem volt vele bajom.
#1 Én a mai napig Paypal-on keresztül töltöm fel, bár lehet, hogy az új ügyfeleknek már nem megy, de nekem biztosan megy.
3/3 anonim válasza:
Nem lehet megszüntetni, egyszerűen nem hajlandóak lezárni a számlát. Aki jót akar magának az ne használja. Van éves számla vezetési dij azért nem hajlandó megszüntetni. Ezek bűnözők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!