Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék 4 millio forintot...

Medi86 kérdése:

Szeretnék 4 millio forintot hitelbe, de gyesen vagyok mit tegyek? Ne hogy valaki be irja a csok-ot mert ahoz munka viszony szükséges és nem felujitási. Tudtok nekem segiteni?

Figyelt kérdés
Kellene mert szeptemberig lehetünk az idéglenes hellyünkön!!!!
2016. máj. 6. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-es, ez nem teljesen így van:

nagyon sokszor szívesen segítek embereknek, csak tudod, volt már olyan nem egyszer, hogy tisztességesen válaszolok ÉS A KÉRDEZŐ OSZT KI! Nem itt, erről a kérdésről van szó természetesen.

Már egyre többször vagyok úgy, hogy beírom a kérdezőnek: tudod ki pazarolja Rád a drága idejét, ha arra nem vagy képes, hogy normálisan elfogadd a válaszokat.

Olyan "baromság"-ra már nem is gondolok, hogy netán megköszönje a választ... Ismétlem, nem itt, erről a kérdezőről van szó.

Meg olyan is van, hogy beírok teljesen normális választ (üzleti rovatban pl. és a végén kiderül, hogy a kérdező csak azért kérdezett, hogy MINDENKIT jól lehúzhasson. Mert amikor 6 ember válaszol és mindenki le van húzva 23 %-ra, akkor azért ott már valami nagyon nem stimmel...

Szóval az éremnek 2 oldala van... :-)

2016. máj. 10. 10:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek. Feltesznek hülye kérdést, adsz normális választ, és lepontoznak. Pl. mennyibe kerül a készpénzfelvétel? - ilyen kérdést feltesznek. Odaírod, hogy keresd ki a bankodnál a hirdetményben, erre lepontoz. Pedig nyilvánvaló, hogy abban van a válasz, és nem máshol.

Vagy nem azt válaszolod, amit hallani akar, és hiába helyes a válaszod, megy a nulla. Kapok-e hitelt, ha nincs önerőm, fizetésem blabla.. Nem kaphatsz - ennyi. Erre lepontoz, mert nem tetszik neki, pedig tényleg nem kaphat, maximum uzsorástól :D

Esetleg tetszetős a válasz, meg korrekt is, csak nem vág egybe a többi válaszolóéval, aki persze sz..rt sem ért a témához, csak utálja alapból a pénzügyi cégeket. pl. biztosítónál volt delikvensnek munkanélküliségi biztosítása, munkanélküli is volt hónapokig, de csak később jutott eszébe, hogy hoppá, járt volna neki pénz. Kérdezte, fog-e fizetni a biztosító. Sok hülye beírta, hogy nem. Hogy ezt mire alapozták, nem tudom. Én írtam, hogy persze, kell fizetnie, hiszen a szerződés szerint ez jár a biztosítottnak. Pontosan 0%-ra pontoztak. Majd kérdező írt vissza a topikba pár nap múlva, hogy rendben fizetett neki a Generali.

Hát, ennyit erről.

2016. máj. 10. 10:46
 13/16 anonim ***** válasza:

11-es vagyok: itt van pl. egy teljesen normális válaszom - az első hozzászóló vagyok - mégis teljesen lehúztak.

De hogy miért...? Az embernek tényleg elmegy a kedve a válaszolástól, segítéstől.

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..

2016. máj. 10. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__biztositas..

Nekem ugyanez volt, ne aggódj. Most már legalább nem 0 százalékon áll a válaszom, sokáig annyin állt.

2016. máj. 10. 23:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező - első vagyok -, egy könyvelő ismerősöm adott egyszer egy jó tanácsot, amikor hasonlóan rossz helyzetben voltam: vizsgáld meg a helyzetedet és vagy a bevételedet növeld vagy a kiadásaidat csökkentsd.

Tehát ebben a helyzetben a következőt tudod tenni: vagy keresel egy olcsóbb albérletet - mint írtam, most a tanév végén talán van esélyed - vagy növeled a bevételt. Pl. nézz körül otthon, nincs-e valami kinőtt, jó állapotú ruha, játék, könyv, háztartási eszköz, ami nem kell, amit el tudnál adni a neten. Kiegészítésnek jó és saját dolgaitok után évi 600 ezer ft-ig nem kell adózni.

Bizony, jó pár évig éltünk mi is úgy, hogy ami pénz bejött (2-3 ezer ft) azzal mentem a közértbe levásárolni ennivalóra.

2016. máj. 11. 05:33
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok: izééé, ezt a választ nem ide szántam, bocsi :-) Csak összekevertem, mert egy másik anyuka is szorult helyzetben van és Ő is tanácsot kért (Ő is sokat fizet az albérletre, ez kevert meg) - úgy látszik, még nagyon reggel volt... :-)
2016. máj. 11. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!