Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék 4 millio forintot...

Medi86 kérdése:

Szeretnék 4 millio forintot hitelbe, de gyesen vagyok mit tegyek? Ne hogy valaki be irja a csok-ot mert ahoz munka viszony szükséges és nem felujitási. Tudtok nekem segiteni?

Figyelt kérdés
Kellene mert szeptemberig lehetünk az idéglenes hellyünkön!!!!
2016. máj. 6. 21:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyesre nem kaptok semmiféle hitelt. A férjednek vagy párodnak mennyi a fix állandó havi bevétele? Esetleg ő kaphatna valamennyi hitelt, de az sem lesz 4 millió.
2016. máj. 6. 21:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Egyedül vagyok és szarban ezért kéne az ötlet hogy mit tegyek.
2016. máj. 6. 22:02
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Hát, a hitel a lehető legrosszabb megoldás lenne - hiszen miből fizetnéd vissza? - de gyesre tényleg nem fognak adni.

Úgy őszintén: ennyi (semmi) infóval hogy segítsünk? Mi az, hogy ideiglenes helyünkön (az hol van és mi? albérlet?)? Mihez kellene a pénz? Nem tudsz elmenni dolgozni? Gyes mellett lehet részmunkát vállalni - vagy talán teljest is, ezt pontosan nem tudom...

2016. máj. 6. 22:06
 4/16 A kérdező kommentje:
Nyomi a rendszer és a teljes sztorit nem engedte hogy elküldjem. Pénzem az van csak nem annyi amennyi kéne tehát hitelt azt vissza tudom fizetni persze részletben. Igen az " idéglenes" az albérlet, és nem tudok dolgozni menni a gyerek 1 éves koráig se rész se semmilyen idöben mert addig köt a gyes de ha tudnék sem hagynék másra egy 6 honapos pici babát. Röviden nem állok tul fényesen ezért kérek megoldást hát ha valaki okosabb mint én, ebben. Egyszerüen ki fogytam az ötletekből hogy mit tegyek, mert ez most akkora zsák utca hogy csak na.
2016. máj. 6. 22:14
 5/16 anonim ***** válasza:
27%

Hát banki kölcsönt te nem fogsz kapni. Mivel nem fizetés esetén gyesből a bank nem vonhat le, így te most nem vagy megbízható a bank szemében. Félre ne értsd: nem azt mondom, hogy link vagy , hanem azt, hogy a tények szerint nincs állandó fix bevételed (nincs munkád), van egy pici gyereked akiről te gondoskodsz (így a pénz eloszlik kettőtök között ami bevételed van) nincs semmi amit feltudsz mutatni a gyesen kívül.

Így te semmiféle hitelre nem vagy jogosult.

Viszont kicsit ellenmondásos amit írsz. Előbb azt írod, hogy van pénzed, majd nem sokkal később, hogy nem állsz túl fényesen anyagilag..

Ha van pénzed akkor szeptemberig tudsz új albérletet találni.

Amit még tehetsz, hogy kérsz rokonoktól, barátoktól kölcsönt, és velük írsz szerződést.

(én is adtam már kölcsönt 5 milliót, és vissza is kaptam ahogy megegyeztünk. Egy jó barát ad ha bízik benned)

Vagy ha ez nem megoldható, akkor marad az otthoni bedolgozás, vagy az, hogy elmész dolgozni. Nehéz, de sokan beadják bölcsibe a gyereküket ha dolgozni kell..

2016. máj. 7. 00:12
 6/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem kapsz hitelt. Menj el dologzni, majd akkor néhány hónap múlva talán, de 4 milliót ingatlan fedezet nélkül akkor sem. Ahhoz magas fizu kellene.
2016. máj. 7. 08:02
 7/16 A kérdező kommentje:
:D az amikor azt irtam hogy nem tul fényes a helyzetem azt nem pénzre irtam hanem arra hogy örült nagy zsákutcában vagyok és nem tudom mit tegyek mert ennek az értelmetlen pénz szorásnak sok értelmét nem látom mikor ezeket a saját házamra is fordithatnám, fizetek 50+ 32 rezsit a semmire fizetek 15 közösköltséget 2000 óra használatot szintén a semmire. Mondjuk ötletnek nem rossz hogy keressek másik albit és folytassam tovább az értelmetlen pénz kiadást ahelyet hogy a saját lakásunkra forditanám a pénzt. Csak értelme nincs. Na mind1 azért köszi skacok az ötleteket.
2016. máj. 7. 19:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell játszani a sértődöttet, te sem adnál kölcsön valakinek, aki gyesen van, pár hónapi még azt kapja, munkája, jövedelme meg nincs. Miért nem mégy vissza dolgozni, ha annyira kell a pénz? Jó, sajnálod a gyereket. Akkor várj, amíg dolgozni kezdesz, lesz egy stabil állásod, a bankok tárt karokkal fognak várni. Jelenleg azonban még a jogszabályok sem teszik lehetővé, hogy hitelt adjanak neked.
2016. máj. 7. 21:19
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem játszok én semmit, kérdeztem kaptam rá választ. Ennyi. Csak biztattak hogy ide dobjam be kérdésnek mert itt az ismerösömnek segitettek hasonlo gondal. Nem kértem senkitöl pénzt, nekem csak ötlet kellet hogy mit tehetek. Azt meg kaptam habár ezeket én is tudtam. Csak reméltem hogy tud valaki olyat amit én még nem. Ebbe semmi sértödötség nincs hisz nem várhatom el senkitöl hogy bármit is adjon, meg nem is kértem.
2016. máj. 10. 06:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Sajnos itt a gyakorin egyre kevesebb segítséget/ tanácsot kap az ember, helyette viszont rengeteg pocskondiázó beszólásokat, megaláztatást kap. Kérdést kiírni már nem szabad.
2016. máj. 10. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!