Szeretnék 4 millio forintot hitelbe, de gyesen vagyok mit tegyek? Ne hogy valaki be irja a csok-ot mert ahoz munka viszony szükséges és nem felujitási. Tudtok nekem segiteni?
Hát, a hitel a lehető legrosszabb megoldás lenne - hiszen miből fizetnéd vissza? - de gyesre tényleg nem fognak adni.
Úgy őszintén: ennyi (semmi) infóval hogy segítsünk? Mi az, hogy ideiglenes helyünkön (az hol van és mi? albérlet?)? Mihez kellene a pénz? Nem tudsz elmenni dolgozni? Gyes mellett lehet részmunkát vállalni - vagy talán teljest is, ezt pontosan nem tudom...
Hát banki kölcsönt te nem fogsz kapni. Mivel nem fizetés esetén gyesből a bank nem vonhat le, így te most nem vagy megbízható a bank szemében. Félre ne értsd: nem azt mondom, hogy link vagy , hanem azt, hogy a tények szerint nincs állandó fix bevételed (nincs munkád), van egy pici gyereked akiről te gondoskodsz (így a pénz eloszlik kettőtök között ami bevételed van) nincs semmi amit feltudsz mutatni a gyesen kívül.
Így te semmiféle hitelre nem vagy jogosult.
Viszont kicsit ellenmondásos amit írsz. Előbb azt írod, hogy van pénzed, majd nem sokkal később, hogy nem állsz túl fényesen anyagilag..
Ha van pénzed akkor szeptemberig tudsz új albérletet találni.
Amit még tehetsz, hogy kérsz rokonoktól, barátoktól kölcsönt, és velük írsz szerződést.
(én is adtam már kölcsönt 5 milliót, és vissza is kaptam ahogy megegyeztünk. Egy jó barát ad ha bízik benned)
Vagy ha ez nem megoldható, akkor marad az otthoni bedolgozás, vagy az, hogy elmész dolgozni. Nehéz, de sokan beadják bölcsibe a gyereküket ha dolgozni kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!