Angol font! Nyar végére 5000 fonttal érkezem vissza Magyarországra, szerintetek várható erősödés?
Figyelt kérdés
tavaly nyaron 450 forintot ert egy font,es az esetemben nem mindegy,mikor váltom be2016. márc. 31. 21:37
1/3 anonim válasza:
Amikor 2011-ben hazaköltöztem akkor 280-körül volt. elhatároztam, ha a 320-at eléri, megyek váltani. szóval szerintem kétesélyes, mehet bármerre. A 450-et én személy szerint nem biztos, hogy kivárnám. ha stabilan 400 felett van beváltanám. De ez csak az én véleményem.
2/3 anonim válasza:
hát remélem, nekem 1000 fontom ül egy paypal számlán várva, hogy bejöhessen, 420-nak már örülnék, ha elérné...
3/3 anonim válasza:
Attól függ mit szavaznak az angolok az EU-kilépéssel kapcsolatosan. Elég komoly összegek vannak kötve a tőzsdén a font mélyrepülésére spekulálva. Ha kilép az EU-ból Anglia, akkor akár 280 is reális lehet a fontra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!