Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kinéztem egy házat 3600. 000...

Kinéztem egy házat 3600. 000 ért, van 1millió önerőm, tehát a maradékra hitel kell, hogyan tivább?

Figyelt kérdés

Csak sétáljak be egy bankba és közöljem, vagy előbb az eladóval kell valamit egyezkedni? Bocs de soha semmilyen hitelem nem volt, és nincs szülőm, akinek feltehetnék egy ilyen kérdést :(

21/f

2016. márc. 23. 11:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Takarékszövetkezetnél kaptam ha esetleg valaki idetalál a jövőben, nem csak bankok léteznek!
2016. ápr. 13. 07:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Mivel pár napja még megoldást kerestél, így azt nem tartom valószínűnek, hogy a hitelt megkaptad, inkább csak ígéretet kaphattál egy előminősítés után. Kérlek majd írd meg, az értékbecslés ès a végleges bírálat után mi lett az erefmény.
2016. ápr. 13. 08:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó nem kaptam még meg,de folyamatban van :)
2016. ápr. 13. 08:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Tisztában voltam vele, hogy nem kaptad még meg:)

Mint szakmabelit, nagyon érdekel a végeredmény, kérlek mindenképpen írd majd meg mi hogy alakult, mert azzal másoknak is segítesz.

A helyi takszövöknél valóban mehet a kis értékű ingatlan fedezetnek, hasonlóan, mint az OTP-nél, viszont ott nincs tapasztalatom, mennyi hitelt adnak az ingatlan értékéhez képest, ezért érdekel a végeredmény.

2016. ápr. 13. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!