Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Osztrák bankkártya magyarorszá...

Osztrák bankkártya magyarországra?

Figyelt kérdés
Szeretnék osztrák bankkáryát nyitni úgy hogy én magyarországon vagyok, de mivel van egy webáruházam és oda is szállítok, ez miatt egy osztrák számlát is, mert a magyar bank rettentően sokat von le. Lehetséges? És mely bankoknál? És ha nem muszály nem akarok átmenni osztrákba.
2016. márc. 20. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bankkártyát NEM lehet nyitni, csak bankszámlát. Ahhoz kapsz kártyát, amellyel felvehetsz pénzt, vásárolhatsz a bankszámlád terhére. Osztrák számlát csak Ausztriában tudsz nyitni.
2016. márc. 20. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Ki kell menni személyesen számlát nyitni, majd mivel magyar címre nem minden osztrák bank postáz ki bankkártyát ki kell menni a bankkártyáért megint.
2016. márc. 21. 01:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a 2 választ és milyen bank ami megéri kint?
2016. márc. 21. 02:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én Erste Banknál vagyok, teljesen rendben van.
2016. márc. 21. 04:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Bank Austrianak egy ideje van az Online-Konto számlacsomagja. 2 Euro/hó. Ez a legolcsóbb jelenleg a piacon. Mikor én nyitottam, akkor először egy másik csomagba tettek, de a netbankban át tudod váltani.

Nincs semmi trükk, 2 Euro és kész.

[link]

2016. márc. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!