Osztrák bankkártya magyarországra?
Figyelt kérdés
Szeretnék osztrák bankkáryát nyitni úgy hogy én magyarországon vagyok, de mivel van egy webáruházam és oda is szállítok, ez miatt egy osztrák számlát is, mert a magyar bank rettentően sokat von le. Lehetséges? És mely bankoknál? És ha nem muszály nem akarok átmenni osztrákba.2016. márc. 20. 21:16
1/5 anonim válasza:
Bankkártyát NEM lehet nyitni, csak bankszámlát. Ahhoz kapsz kártyát, amellyel felvehetsz pénzt, vásárolhatsz a bankszámlád terhére. Osztrák számlát csak Ausztriában tudsz nyitni.
2/5 anonim válasza:
Lehetséges. Ki kell menni személyesen számlát nyitni, majd mivel magyar címre nem minden osztrák bank postáz ki bankkártyát ki kell menni a bankkártyáért megint.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a 2 választ és milyen bank ami megéri kint?
2016. márc. 21. 02:04
4/5 anonim válasza:
Én Erste Banknál vagyok, teljesen rendben van.
5/5 anonim válasza:
Bank Austrianak egy ideje van az Online-Konto számlacsomagja. 2 Euro/hó. Ez a legolcsóbb jelenleg a piacon. Mikor én nyitottam, akkor először egy másik csomagba tettek, de a netbankban át tudod váltani.
Nincs semmi trükk, 2 Euro és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!