Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Adóstárs vagyok egy ingatlanhi...

Adóstárs vagyok egy ingatlanhitelnél. Milyen kockázatot vállaltam?

Figyelt kérdés
Se tulajdonjogom se haszonélvezeti jogom a házon nincs. A hitelszerződést úgy kötöttük, hogy hitel nemfizetés esetén egyből a ház kerül árverezésre, tehát az adóst és az adóstársakat nem terhelik fizetési meghagyással. Mi történik, ha az adós a hitelt nem törleszti? Ha árverésre kerül sor és a befolyt összeg nem fedezi a fennálló hitelt, akkor azt rajtam követelhetik-e? Ha nincs vagyonom, akkor hogyan hajtják be rajtam?
2010. ápr. 2. 23:18
 1/4 anonim válasza:

Letiltják a munkabéred 33%-áig. Ha nincs munkád most, majd akkor, ha lesz. (persze ez csak akkor, ha az adóstársad nem fizet).

De ezt hogy csináltad? Hogy adóstárs vagy, de nincs se tulajdonod, se haszonélvezeted? Ez egy nagyon bátor "húzás" volt tőled.

2010. ápr. 2. 23:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ezt úgy csináltam, hogy nem én csináltam, hanem a kislányom, csak így egyszerűbb volt feltenni a kérdést. Sajnos nem hallgatott rám. Ráadásul még ő vett fel 2 millát a barátja vállalkozásának beindítására, amihez persze szintén semmi köze. Hát megőrülök!!! És tudod mi a lányom? Közgazdász!!!!!!! ;(((
2010. ápr. 2. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:

hihihi, bocs:-)

Lehet, hogy gyakorlatban akarja kipróbálni a közgazdaságtant.

2010. ápr. 3. 06:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves 06.41!

Én nem találom ezt a dolgot ilyen viccesnek!!! Igaz, legjobb öröm a káröröm, remélem téged sem fog elkerülni a szerencsétlenség :DDDD

2010. ápr. 4. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!