Üdv. Regisztráltam paypalon, bankkártya adataimat is megadtam, de nem nem használtam egyáltalán. Erre ma kaptam 2db sms-t hogy levontak 2x 52,5 dollárt a bankszámlámról. Persze nem vettem semmit. Visszakaphatom ezt valahogyan?
a bankban tiltsd le ezt ez átutalást, van erre minden banknak 0-24 üfélszolg.
írj a paypalnak, mondjuk ideje jelszót cserélj paypalon vagy nem tudom hogy jutttak hozzá az adataidhoz
1., Azonnal jelezd a banknak és a Paypalnak
2., NE AZ OTTHONI GÉPEDRŐL, hanem valahonnan máshonnan azonnal változtass jelszót
3., A gépedet alaposan nézzétek át vírus / keylogger után. A Paypal szuper biztonságos, gyakorlatilag kizárt a hiba, majdnem biztos, hogy nálad van valami kr_vaság.
4., PP-on nézd meg mit és kinek fizettek ki vele, ha olyan vedd fel velük a kapcsolatot, hogy milyen címre rendeltek, még jól jöhet
bonusz:
Biztos a PP weboldalán regisztárltál, nem valami kamu PP oldalon? Bocs, hogy ezt feltételezem de találkoztam már ilyennel...
Ha össze van kötve a számlád a PP-al akkor nem kell, hogy legyen az accounton pénz (ez a lényeg).
De ugye itt jelentkezel be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!