Van olyan bank, ahol az ATM 100 ezer forintnál nagyobb összeget is kiad egy tranzakcióval?
Figyelt kérdés
Fizetés után kb 120 ezer forint kp-ra lenne szükségem minden hónapban (lakbér, ez-az, mndegy is, hogy mire). Ezt szeretném felvenni egy tranzakcióval, és a másik ingyenes felvételkos pedig a fennmaradó 30at. Raiffeisenes és OTP-s ATM-eket próbáltam eddig, de max 100at adnak ki egyszerre - ha visszateszem a kártyát, kiadja a másik 20at is, a napi limitem tehát rendben, viszont így ugye azonnal elhasználtam a havi 2 ingyenes felvételt. Azt gondoltam, talán nálam van vmi limit, de a bankban azt mondták, semmi ilyesmi, fel kéne tudnom venni 120at is egyszerre. Kicsti utánaolvastam, és azt találtam, hogy az automatáknál is van limit, és ez általában 100 ezer. Tudtok esetleg olyan bankot, ahol egyszerre többet is fel tudok venni?2016. márc. 1. 14:30
11/11 A kérdező kommentje:
Ma sikerült felvennem 100 feletti összeget, saját ATM-ből, szóval valszeg az előző két alkalommal pont pechem vol, és nem volt az automatában elég pénz. Köszönöm mindenkinea segítséget!
2016. márc. 3. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!