Van olya bank ma Magyarországon aki jövedelemigazolás nélkül a lakás értékének 70-80%-át is elfogadja fedezetként?
Nagyon nagy kockázatokkal csináljátok ezt, én nem merném, nem tudnék aludni egy percet sem.
Van olyan lehetőség, hogy csak 4% önerő kell, és nem terhelnek a lakásra. Ez egy befektetéssel egybekötött hitel, nem is írom le a kondicióit, mert elsírnátok magatokat. Akit érdekel, keressen meg privátban. :)
Minden az értékbecslés eredményén múlik. A bankok ugyanis ezalapján hiteleznek.
Szerencsés esetben, ha a vételár kisebb, mint az ÉB eredménye, akkor nyert ügy. Persze ez nagyon-nagyon ritka, de nem példa nélküli.
A jövedelemigazolás nélküli történet is működik. Úgy hívják, hogy "tisztán fedezet alapú" hitel.
Privátban többet is segíthetek.
jövedelem igazolás nélkül szerintem nem nagyon adnak magas finanszírozású hitelt, bár az előző hozzászóló érdekeset mond, hogy az adásvételiben magasabb összeget írjatok be, mint amennyibe tényleg kerül a lakás. több lesz az illeték, meg mondjuk a banki értékbecslő kiszúrhatja, de hátha nem...
igazából valamilyen támogatással összevonva, vagy kezessel működne legjobban szerintem, de van pár oldal ahol pont arról beszélnek, hogy önerő nélkül hogyan lehet lakáshoz jutni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!