Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Árverésen vásárolt ingatlanra...

Árverésen vásárolt ingatlanra hitelt tudunk-e felvenni?

Figyelt kérdés

Árverésen szeretnénk megvásárolni egy raiffaisen bank által árverezett ingatlant. Valamennyi hitelt is szeretnénk az ingatlanra felvenni. Van erre lehetőség? Milyen feltételek vannak?

Annyit még érdemes tudni, hogy megnéztem a tulajdoni lapot és abban más tartozás is szerepel. (NAV, közmű, egy vállalkozó stb.)

2016. febr. 19. 15:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Netes árverès! Az árveréses ingatlanra értettem a hitelt bocsi ha nem fogalmaztam célratörően.

Tudjuk az ingatlanreferenstől! Ma meg olyan ház ami már 5éve nem kelt el! Más érdeklődő nincs. Ha esetleg licitálna más is akkor pedig nekünk nem kell.

2016. febr. 20. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Én Neked nem gyanús, hogy miért nem kelt el 5 éve?
2016. febr. 20. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, érdeklődnék, hogy mi lett azóta az üggyel? Meg tudtátok venni az ingatlant, kaptatok rá hitelt? Milyen buktatói voltak esetleg az ügynek?
2016. márc. 20. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!