SOS! Mi az az átutalási megbízás? (Átutalási bizonylat? )
Az e-felvételi jelentkezésnél csatolnom kell az átutalási bizonylat másolatát.
Nekem nincs bankszámlám, így az egyik szülőm ma bement a bankba és ott helyben átutalták az összeget, viszont egy olyan lapot kapott, amire az van írva, hogy átutalási megbízás, ceruzával van kitöltve, elég halvány minden, beszkennelve nem tudom mennyire fog látszani.
Ez lenne az átutalási bizonylat? Tehát megegyezik:átutalási bizonylat=átutalási megbízás?
Nagyon sürgős, előre is köszönök minden választ!
Az nem ceruza, hanem az olyan, mint az indigó és ilyen színen íródik át.
És igen, az kell.
Jaj, persze tényleg, most jut eszembe, hogy láttam én már egyszer, amikor olyat töltenek ki!
Nagyon köszönöm a segítséget!
Olyat esetleg lehet, hogy én azt itthon kicsit megerősítem(átírom), hogy jobban látsszon, vagy az nem lesz elfogadható? Mert beszkennelés után semmi nem látszik belőle, és jól olvasható kéne, hogy legyen:/
Oké,akkor nem írom át, már beszkenneltem rendesen.
Utolsó válaszoló, ha nem tudsz normális stílusban írni, akkor inkább ne írj. Ha elolvastad volna az első választ, láthatnád, hogy az nem ceruza végül. És próbáld meg elképzelni, hogy létezik olyan, hogy nincs valakinek internetbankja, gondolom meglepő.
Pont azért nincs saját számlám, mert nem vagyok még 18, tudom, hogy alatta is lehet csináltatni, csak mivel eddig nem dolgoztam, ezért feleslegesnek tartottam.
De nyugalom, 1 hónap múlva 18 éves leszek, és csináltatok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!