Milyen a Sberbank, érdemes ott ügyfélnek lenni?
Így van, ahogy írtad, a világ egyik legnagyobb bankja.
Az Oroszország elleni szankciókat értelmes ember nem keveri ide a magyarországi leánybank kérdéséhez.
Amúgy is a bécsi központú Sberbank Europe AG a közvetlen tulajdonosa.
A Fair csomag ugyan fair, de szerintem ha pl. 150 000 ft jóváírást tudsz teljesíteni az Erste Privilégium csomagja sokkal jobb. (Nem muszáj munkabérnek lennie egyik esetben sem.)
A korrektség, ügyfélkiszolgálás, stb... az nagyban fiók, sőt egyénfüggő. Minden bank elvárja a dolgozóitól az ügyfélélmény fokozását és a korrekt, gyors, udvarias kiszolgálást.
A netbank viszont nagyon fapados. Komoly fejlesztésekre szorulna. Tíz évvel ezelőtt talán még elment volna. Nagyon funkciószegény.
Ettől függetlenül, ha az alap netbanki funkciók elengedőek számodra, nincs olyan ami miatt nem ajánlanám a Sberbankot.
Bár amit említettem, az Erste Privilégiumot, szerintem ebben a kategóriában sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!