Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 1000ft alatti összeg van a...

1000ft alatti összeg van a kártyámon, levenni ugy nem tudom, de fizetni tudok vele?

Figyelt kérdés

2016. febr. 7. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. febr. 7. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Arra azért figyelj, hogy hó végén van zárás (bár ez még arrébb van), így ha mondjuk 50 ft-on áll az egyenleged, akkor át fogsz menni mínuszba a számlavezetési díj miatt - hacsak nem 0 ft-os a számlavezetésed.

Ez csak azért érdekes, mert ilyenkor a "hitelre" fel szoktak számolni 3-500 ft-ot.

2016. febr. 7. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért pár Ft hitelre nem számolnak 500 Ft kamatot. De egy keveset valóban, így érdemes figyelni, hogy legalább a legközelebbi havi díjra legyen elég pénz.
2016. febr. 9. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:

"Azért pár Ft hitelre nem számolnak 500 Ft kamatot"

Nem is írtam, hogy kamatot számolnak, nem tudom, miért értetted úgy.

Ha átmegyek a számlaegyenlegemmel akár csak mínusz 10 ft-ba, azonnal - hitel rendelkezésre állási díjként - felszámolnak kb. 250 ft-ot, + ezen felül az adott negatív egyenlegre a hiteldíjat. Jártam már úgy, hogy mínusz 5-10 ezer ft-ra 500 ft-ot kellett fizetnem. Hát ezért írtam.

2016. febr. 9. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, és amit még sokan nem tudnak, hogy a Paypass-es kártyával akkor is "leveszi" a pénzt a számládról, ha nincs rajta elegendő fedezet - ekkor átmész vele mínuszba.

Szemléltetve: van 500 ft a kártyádon, de 4900-ért vásárolsz, akkor a Paypass engedi - a Pin kódos nem - és máris mínusz 4.400-ba kerültél a számládon.

2016. febr. 9. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!