Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 20 évesen, munka és szakma...

20 évesen, munka és szakma nélkül hol kaphatok hitelt?

Figyelt kérdés
1.000.000 Ft-ra lenne szükségem. Még akár uzsorástól is jó lenne. Jövő hónap elejétől minden nélkül utcára kerülök ha ez nem lesz meg.
2016. febr. 7. 03:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*még NEM tesznek*
2016. febr. 7. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:

"Bedőlt minden hitelük és most ott tartunk hogy hónapok óta nem volt pénz az albira"

Milyen hitel? Lakás? Akkor miért vagytok albérletbe? Nem értem (3-as vagyok még mindig és segítő szándékkal)

Apukádnak megszűnt a munkája és tudom, hogy Szabolcsban nagyon kevés lehetőség van, de azért talán talál még munkát.

Anyukád nem tudom mit és hol dolgozik, de az Ő munkahelyén nem tudnak segíteni - akár csak valami olcsó szállás lehetőséggel?

2016. febr. 7. 13:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Autó hitel,személyi kölcsön,áru hitel,adósságrendező hitel,stb. Saját házunk soha nem volt.Anya egy idős házaspárt ápol,de gondolom ha úgy látná hogy tudnak segíteni már kérdezte volna őket.
2016. febr. 7. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Még olvasni is rossz... Főleg, hogy az adósságrendező hitelt sem tudtátok fizetni.

Azokat a hiteleket összeadva, amiket felvettetek, simán kijönne egy olcsóbb ház belőle - szerintem. Na de most már mindegy...

Ha apukád bejelentett munkahelyen dolgozott, akkor a munkaviszonya megszűnése után elvileg kéne kapnia munkanélküli támogatást, csak be kellene mennie a munkaügyi központba regisztrálni. Meg aztán hátha tudnának ott munkát adni...

2016. febr. 7. 14:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még valami eszembe jutott: a suli, amibe jársz, annak nincs kollégiuma?
2016. febr. 7. 14:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb hogy mondtam hogy hitelre hitelt ne mert baj lesz és tessék :( Feketén dolgozott,anya is úgy dolgozik.Van kolesz de már mindjárt végzek+oda nem vihetem a szüleimet.
2016. febr. 8. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!