20 évesen, munka és szakma nélkül hol kaphatok hitelt?
"Bedőlt minden hitelük és most ott tartunk hogy hónapok óta nem volt pénz az albira"
Milyen hitel? Lakás? Akkor miért vagytok albérletbe? Nem értem (3-as vagyok még mindig és segítő szándékkal)
Apukádnak megszűnt a munkája és tudom, hogy Szabolcsban nagyon kevés lehetőség van, de azért talán talál még munkát.
Anyukád nem tudom mit és hol dolgozik, de az Ő munkahelyén nem tudnak segíteni - akár csak valami olcsó szállás lehetőséggel?
Még olvasni is rossz... Főleg, hogy az adósságrendező hitelt sem tudtátok fizetni.
Azokat a hiteleket összeadva, amiket felvettetek, simán kijönne egy olcsóbb ház belőle - szerintem. Na de most már mindegy...
Ha apukád bejelentett munkahelyen dolgozott, akkor a munkaviszonya megszűnése után elvileg kéne kapnia munkanélküli támogatást, csak be kellene mennie a munkaügyi központba regisztrálni. Meg aztán hátha tudnának ott munkát adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!