Miért nincs OTP bank a budaörsi Tescoban?
Mert nem építettek oda és nem is vett meg ott üzlethelyiséget az OTP.
Amúgy miért kéne minden sarkon lennie minden bankfióknak?
Mert az Auchannál van.
Megnéztem, 3 OTP fiók és 9 terminál van Budaőrsön (többek között van terminál a Tesco-nál is) - ez azért nem olyan rossz arány.
Én meg azt nem értettem valamelyik nap, hogy a Westend-ben miért nincs a Vodafone-nak műszaki szervize, csak Lurdy ház és más, belvárostól kieső helyek.
Az a helyzet, hogy kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy a szolgáltatók a profit optimalizások érdekében fiók összevonásokat hajtanak végre (bár szerintem a Tesco-ban nem is volt OTP).
"Azért fizetek nekik, hogy könnyen elérhetőek legyenek"
Nem, ne haragudj, de nem azért fizetsz, hanem azért, hogy a betett pénzedet biztonságban megőrizzék és a számládat vezessék, ill. a rajta végzett műveleteket végrehajtsák.
Az csak hab a tortán, hogy lényegesen több fiókja van, mint bármely más banknak.
Azért, mert az Auchanban van. És azért van az Auchanban, mert én itt lakok mellette és hozzám így közelebb van, mintha a Tescoban lenne... :D Mivel itt van a lakótelep is, szerintem így sokkal többen elérik, mint a Tescoban.
Mondjuk nekem van autóm, de kényelmesebb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!