Felvehető e ennyi hitel vagy nagyon extrém?
Kizárt dolog, hogy kapnátok:
38 millió ft hitelnek, 30 évre felvéve - még a gyerekid is azt fizetnék - havi 227 585 Ft a törlesztő részlete. A fizetés 30 %-ánál nem lehet több a hitel.
Eleve ott kezdődik, hogy 20%-os önerőt szoktak kérni. Akárhogy is nézzük, az 38 millió Ft-nál több, mint 7 millió Ft. Ahhoz a 2,6 millió Ft lepkefing.
Illetve ne viccelj már, 300-350e Ft-os havi bevétellel. Ahhoz, hogy ennyi hitelt tudj felvenni, ahhoz milliós nagyságrendű bevételnek kéne lenni.
Miért nem lehet addig nyújtózkodni, míg a takaró ér?
Örülj, ha ebből egy 6 millió Ft-os hitelre futja!
Nem megszokásból kérik a 20% önerőt, hanem mert az a törvényi előírás. Sok bank különben nem is elégszik meg ennyivel.
300-350 ezer nettóból nem tudnátok fizetni a törlesztőt, a rezsit, a kaját, meg minden egyebet.
Szóval nagyon csúnyán el vagytok tévedve a lehetőségeiteket illetően.
jot rohogtem, koszi :)
Meg a felet sem kapnatok meg.
" a törlesztőt elbírnánk"
én is jót mulattam. Azt hittem valami milliárdos ír :)
az önerő kiváltható ugyan pótfedezettel (nem a megvásárolandó ingatlan értékének 80%-áig adnak hitelt, henem a fedezeti ingatlan(ok) értékének 80%-áig.
De a törlesztőrészletet nem bírnátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!