OTP faktoringnak fizetek. KHR listán vagyok?
Figyelt kérdés
2008ban vettem fel személyi kölcsönt az OTPtől. Később sajnos nem tudtam fizetni, ezért átadták tartozásom az OTP faktoringnak. Azóta rendszeresen fizetem a csekkeket amiket küldenek. Vajon így, hogy a bank átadta a tartozást, amit szünetmentesen törlesztek mindig határidőn belül, rajta vagyok e negatív státuszban a KHR listán? (nincs bankszámlám, nem is szándékozom nyitni, így bankban nem is tudom megkérdezni)2016. jan. 21. 16:18
1/2 anonim válasza:
Nem kell hozzá bankszámla, hogy lekérdezzék valamelyik bankban a státuszod.
Menj be pl az OTP-be és kérj egy teljes KHR lekérdezést.
Díjmentes.
2/2 anonim válasza:
Előzőnek igaza van. Menj be valamelyik bankba és kéresd le a KHR információkat.
Ugyanakkor ha gond volt egy hitellel és emiatt negatív státuszt kaptál, egészen addig megmarad ez a státusz amíg 0-ra le nem rendezed a hiteled vagyis fennáll az a tartozás ami miatt felkerültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!