Ha egy deviza számláról utalnak az én forint számlámra és nem jött meg a pénz már egy hete, akkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 07:42
1/11 anonim válasza:
Megkérdezed az utaló embert, hogy miért nem utalta el, esetleg érdeklődjön a bankjában, hogy mi történt.
Ha meg valami ebayes, netes tuti ajánlat volt, és te már el is postáztad a cuccot, akkor levonod a következtetést, hogy átvertek
2/11 anonim válasza:
Pl bemenni a bankba és rákérdezni? Vagy aki utalt vagy Neked kellene bemenni. Esetleg előtte lekérni a tranzakciót az utaló féltől és kinyomtatni - ha van rá módod.
4/11 anonim válasza:
Aki utalt, menjen be a bankjába és kérdezzen rá.
5/11 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy megkérdezte és elutalták.
Tranzakciós igazolást kérek tőle, amivel bemehetek a bankomba.
2016. jan. 20. 11:59
6/11 anonim válasza:
Pont ezt írtam - mégis le lettem húzva a sárga földig... hogy miért...?
"Esetleg előtte lekérni a tranzakciót az utaló féltől és kinyomtatni - ha van rá módod.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, tőlem kaptál egy zöld kezet. ;)
Amúgy nem hinném, hogy át akar verni, mert addig nem kap semmit, míg meg nem kapom a pénzt. :)
2016. jan. 20. 20:19
8/11 anonim válasza:
Nem valami afrikai országból utaltak?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem, Magyarország.
Csak devizaszámlája van.
2016. jan. 20. 20:53
10/11 anonim válasza:
Kérdező, köszi a zöld kezet :-) (2,6 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!